پانل سه بعدی یا تری دی پانل چیست ؟
تری دی پانل سازه های پیش ساخته سبک ، که به 3D panel پانل یا ساندویچ پانل نیز مشهور است. از پدیده های جدید در تکنولوژی ساخت و ساز است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته با استقبال فراوانی روبرو گشته است .
شماره های تماس
دفتر فروش : ۰۲۶۳۶۷۰۰۰۲۲
مدیر فروش: ٠٩١٢٥٢١٠٦٥٥ مهندس پهلوان
مدیر تولید:٠٩١٢٢٧٨٤١٨٠ مهندس حسین پور
ساندویچ پانل از دو لایه شبکه فلزی مش (mesh) در طرفین و یک لایه فوم پلی استارین ( foam polystyrene ) کند سوز در وسط تشکیل شده است .بطوری که این سه لایه توسط مفتول های جانبی (sher coonnector ) به یکدیگر متصل شده است .قطعات از پیش ساخته شده و به محل اجرای ساختمان حمل می شوند و پس از نصب دیوارها و سقف ، طرفین آن با تری دی پانل بتن پاشی ( shatcrete ) اندود می شود . در این سیستم چون دیوارها و سقف بصورت یکپارچه و به شکل باکس ( Box ) است ، بنابر این توزیع بارها و مقاومت در برابر نیروهای خارجی بویژه زلزله تقریبا یکنواخت و همگن می باشد.
قیمت تری دی وال | قیمت انلاین تری دی وال | قیمتهای تری دی وال
گروه تولیدی panel systems (پلاستوفوم مرکزی)با 10سال سابقه فعالیت در زمینه صنعت ساختمان و انجام بیش از 100 پروژه مختلف با سازه 3d panel یا تری دی پنل افتخار دارد که در خدمت هموطنان عزیز باشد. با توجه به اهمیت روز افزون انرژی و نگرانی در رابطه با بهای تمام شده آن برای خانوارها یا صاحبان صنایع بدیهی است که نگرش در مورد مصالح مصرفی در ساختمان نیز تغییر یابد.در میان تمام مصالح جدید ارائه شده از سوی شرکتهای مختلف تولیدی جهت اجرای دیوارها (پیرامونی و داخلی) بهترین گزینه ای که با سیستم سنتی ساخت رایج در کشور نیز همخوانی داشته باشد.بی تردید سازه 3d panel می باشد.
قیمت روز تری دی وال | قیمت تری دی وال
که علاوه بر استحکام -عایق بسیار موثری در برابر صدا و حرارت می باشد.تری دی پانل البته استفاده همزمان ار پنجره دوجداره و دیوار 3d به هر چه بهتر انجام شدن ذخیره انرژی کمک شایانی می نماید.بدین سبب این گروه تولیدی با راه اندازی خط تولید پنجره های دوجداره upvc مشتریان خود را در انجام پروژه های خود یاری نموده است.
مقدمه
بیش از ۴۰ سال است که در کشورهای پیشرفته استفاده تری دی پانل متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانلها در دهه ۵۰ در ایران نیز مطرح گردید که به دلایلی تا اواسط دهه ۷۰ پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان زمین و مسکن هم در سالهای ۸۰ و ۱۳۸۱ با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانلهای تری دی وال، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.
تری دی پانل
تریدی پانل یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق که یونولیت نام دارد تشکیل شده بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی قرار گرفته که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل میکند.
مشخصات فنی
شبکه استاندارد از مفتول شماره ۵/۲ تا ۵/۳ میلیمتر تا حداکثر ۸ میلیمتر میباشد که با چشمههای ۵× ۵ سانتیمتر ساخته میشود. پوششهای بتنی از حداقل ۳ سانتیمتر تا ۵/۵ سانتیمتر میباشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت میباشد.
ابعاد استاندارد پانلها به عرض ۲۰۰/۱ متر و ارتفاع ۷۰/۲ به بالا ساخته میشود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر میباشد .بتن پاشیده شده روی پانلها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانلهلی باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده میشود. مقاومت کششی مفتول مورد استفاده kg/cm2 4000 برای پانلهای باربرو kg/cm2 3000 برای پانلهای غیر باربر میباشد .عایق استفاده شده از نوع پلیاستایرن منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله ۲۵ و حداکثر شاخص گسترش دود آن ۴۵۰ میباشد.
ویژگیهای پیش ساخته تری دی پنل
پانلهای سه بعدی با استفاده از نوع نسوز عایق پلیاستایرنی (یونولیت یا کندسوز) خواص مفید بسیاری از جمله وزن کم. عایق صوتی و حرارتی (گرمایشی و سرمایشی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد)، استحکام و یکپارچگی مطلوب، سرعت در نصب (۵۰٪ سریعتر)، شکلپذیری و انعطافپذیری مناسب و مقاومت در برابر زمین لرزه و فشار باد (تا ۴۰۰ کیلومتر در ساعت) دارند.
3d استحکام پانل
دلیل استحکام دیوارتری دی پانل خرپای موربی میباشد که از هر دو طرف به وسیله جوش به مش محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر میسازد.ویژگیهای منحصربهفرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعدی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوشها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.
استحکام دیوارهای تری دی پانل امکان عملیات نصب را آسان مینماید زیرا:
خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمیدهد.
برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است.
نصب درب و پنجرهها آسان میباشد.
نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لولههای آب و برق و غیره ساده و سریع میباشد
ضد حریق
مقاومت تری دی پانل در برابر آتش به اندازه شبکه سیمی و ضخامت بتن بستگی دارد. مدل پانل بر اساس کد Astm- E84 مورد آزمایش قرار گرفت. نتیجه آزمایش بدین شرح بود که پانل به ضخامت ۵/۲ اینچ و روکاری در هر طرف ۵/۱ اینچ در هر طرف ۵/۱ ساعت دوام داشته و پانل خارجی به ضخامت ۵/۲ و روکاری ۲ اینچ در هر طرف ساعت دوام داشت.
هر مقدار بتن در هر طرف بیشتر باشد مقاومت در برابر حریق نیز افزایش یافته ولی هسته به هیچ عنوان نمیسوزد.
انواع تری دی پنل
پانلهای سه بعدی دیواری
- دیواری باربر: پانلهای دیواری باربر را در دیوار سولهها و ساختمانهای صنعتی، دیوارهای محوطه. ساختمانهای بدون استفاده از سازهای{فلزی. بتن ارمه} (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازیها است) و… استفاده میکنند.
- دیواری غیر باربر: پانلهای دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمانهایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا مینمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و… در برجها بسیار کاربرد دارد.
پانلهای سه بعدی سقفی
عرض پانلهای سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر میباشد. ضخامت عایق پلی استایرن{یونولیت} بکار رفته ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر است و سقف به صورت تیرچه و پانل اجرا میشود. ضخامت بتن روی پانل سقف، ۵ تا ۷ سانتیمتر میباشد و دیگر جزئیات طبق نقشههای محاسباتی مربوطه خواهد بود.
3dمزایای پانل
- کاهش وزن ساختمان به علت سبکی سقف و دیوارهای ساخته شده از پانل سه بعدی.
- سرعت حمل و نقل و سهولت بالا کشیدن پانل ها در ساختمانهای مرتفع
- مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله به علت یکپارچگی سازه.
- عایق در برابر حرارت ، برودت و رطوبت و صدا .
- مقاوم در برابر آتش سوزی به علت وجود قشرهای بتنی طرفین پانل .
- نفوذ ناپذیری ساختمان در برابر حشرات .
- امکان حمل و نقل و بکارگیری دیوار پانل در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان .
- کاهش وزن آهن و بتن مصرفی 8
- دستیابی به فضای مفید بیشتر به علت ضخامت ناچیز دیوارهای سه بعدی .
- آزادی عمل در اجرای طرحهای متنوع و هرگونه نماسازی داخلی و خارجی در سیستم های قوسی و سینوسی ، به علت انعطاف پذیری قطعات پیش ساخته دیوارهای سه بعدی .
- صرفه جویی در هزینه فونداسیون وشناژ و اسکلت ساختمانهای بلند مرتبه به دلیل وزن اندک سقف و دیوارهای پانل .( از700کیلوگرم به 280کیلوگرم کاهش می یابد . ).
- صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در گرمایی 50% یا سرمایی 80% به دلیل ججلوگیری از تبدیل حرارت ویابرودت ،درنتیجه صرف انرژی کمتر اعم از مواد سوختنی یا برق .
- عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهر های بزرگ.
3dدیگر مزایای پانل
- افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاه های تاسیساتی آن .
- بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاه ترین زمان.
- عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چارچوب درها و کلاف فلزی پنجره ها فبل از بتن پاشی و کلا ” اجرای تاسیسات ساختمان.
- عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تاسیساتی دیوارها و سقف در نتیجه عدم انباشت نخاله که صرفه جویی در هزینه و وقت را به دنبال دارد.
- پس از بتن پاشی طرفین پانل ها با ضخامت حداقل 4 سانتیمتر ، سیستم بی نیاز از گچ و خاک بوده که با اجرای چند میلی متر پااسترگچ (سفیدکاری ) دیوارها و سقف آماده برای نقاشی خواهد بود .
- با توجه به سبکی پانل ها حمل و نقل با هزینه کم صورت گرفته که در نتیجه صرفه جویی در کرایه حمل و تخلیه خواهد بود .
- استفاده از دیوار و سقف سه بعدی در ساختمان سازی بهره وری مناسب آهن آلات مصرفی را موجب می گردد . که به طور مثال با صرف 17 کیلوگرم فولاد در هر متر مربع ساختمان به صورت مفتول و میلگرد میتوان یک واحد مسکونی یک طبفه را بنا کرد .
- عایق پلی استایرن که در تولید پانلهای تری دی به کار می رود از نوع کند سوز می باشد که پس از نصب و سیمان کاری طرفین پانل با ضخامت 5 سانتیمتر ، دیوار سه بعدی تا 2 ساعت در مقابل آتش سوزی مقاوم خواهد بود .
- کاهش زمان اجرای ساختمان به میزان 50% 22
- به دلیل یکپارچه بودن سیستم دیوار و سقف در سیستم پانل ، نیازی به باربند ندارد .
- دیوار پانل سه بعدی پس از اجرای کامل امنیت در برابر برش و تخریب و سوراخ کردن را دارد می باشد .
تری دی پانل چیست؟
تری دی پانل ه یک دیوار پیش ساخته می گویند. که از ۲ قسمت تشکیل شده است. قسمت اول که یونولیت نام دارد هسته عایق پلی استایرن نسوز را شکل می دهد و قسمت دوم که مش نام دارد همان شبکه های فولادی است که از پیش جوش داده شدند. این شبکه ها به کمک مفتول های فلزی بصورت خرپا به هم متصل می باشد.
3D پانلها
با نصب و تن پاشی روی تری دی پانل و میکس کردن شبکه های فولادی با بتن یک سازه بسیار مقاوم و فولادی ایجاد می شود. تکه های پانل با وجود لایه پلی استایرن سبب می شود که وزن هر بخش از دیوار کاهش پیدا کند و از طرفی با استفاده از تری دی پانل ها در سقف وزن سقف نیز پایین می آید.به دلیل سبک بودن تری دی پانل، علاوه بر اینکه حمل و جابجایی دیواره ها و تری دی پانل آسانتر می شود سب کاهش وزن کل دیوار و ساختمان می گردد.
تری دی پانل و تاریخچه شکل گیری
برای اولین بار در حدود سال ۱۹۶۷ میلادی تری دی پانل یا پانل های سه بعدی(پنل های سه بعدی) در آمریکا و در شهر کالیفرنیا توسط یک مهندس آمریکایی ه نام ویکتور وایزمن ثبت کردید. بعد از آن در سراسر دنیاافراد و شرکت های فراوان مشغول به ساخت تری دی پانل ها و همچنین ابزار و اجزای ساختمان پانلی شدند . در این روندمطالعات تئوری و تست های آزمایشگاهی توسط این شرکت ها ، افراد و موسسات تحقیقاتی انجام شد. تا بتوانند مدارک فنی مربوطه را تهیه ومستندسازی نمایند. در کشور ما نیز حجم قابل توجهی از ساخت و سازها با بهره گرفتن از قطعات پیش ساخته از جمله تری دی پانل ها تامین می شود. استفاده از تری دی پانل ها در ساخت و ساز ها به عنوان یک روش نوین یک راهکار مناسب جهت مدیریت انبوه سازی ها در کشور می باشد. برای تحقق اهداف در زمینه مسکن نسل جدید مصالح ساختمانی با عنوان تری دی پانل یا دیوارهای سه بعدی وارد کشور ما نیز شد و با توجه به کیفیت و کارایی و همچنین عملکر بی عیب و نقص این سیستم در ساخت و ساز توانست بهترین جایگزین مصالح ساختمانی موجود در بازار شود. به همین علت به عنوان پدیده و نسل جدید مصالح ساختمانی شهرت یافت.
اجزای تری دی پانل ها
شبکه های مش در اطراف پانل ها قرار می گیرد که از میلگردهای ۳ میل که با روش خاصی تهیه شده است و با تکنولوژی جوش نقطه ای به حالت شبکه درامده است . این شبکه های مش با یک صفحه پلی استایرن با ضخامت ۳ سانتی متر و تا بیست سانتی متر ترکیب می شود و در واقع صفحات پلی استایرن درون شبکه مش جوش داده شده قرار می گیرد به گونه ای که شبکه های مش در طرفین پانل به کمک خرپاهای مورب به هم جوش داده می شود و در نتیجه سب ایجاد یک استحکام قوی از ترکیب توام فولاد با بتن می شود که مانند یک قطعه بتن آرمه می شود.در سیستم های تری دی پانل چون ساختمان به صورت باکسی رفتار می کند و تیرچه ها و ستون ها نیز حذف می گردد و به دلیل اینکه دیوارها یگپارچه بوده و از طرفی با سقف سازه ها که یک تکه است کاملا در هم قفل می شود و از آنجایی که وزن ساختمان و سازه را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد بنابراین نیروهایی ناشی از زلزله و… را به شدت کم می کند.
ویژگی های بارز تری دی پانل
از آنجایی که تری دی پانل ها به راحتی قابل برش بوده و به هر شکلی نیز می توان آنها را برش داد بنابراین می توانید هر گونه معماری را به کمک این پانل ها طراحی و اجرا نمود. لایه پلی استایرن بکار رفته در پانل های سه بعدی موجب می شود که در مصارف سوخت و انرژی تا حد قابل توجهی صرفه جویی شود. این پانل ها از بهترین عایق های صوتی می باشند.
ویژگی های دیگر 3d پانلها
چون برش پذیری خیلی خوبی دارند به همین دلیل برش درب و پنجره براحتی در شکل و اندازه دلخواه ممکن است. از طرف دیگر برای پیاده سازی تاسیسات برق و لوله کشی گاز و اب کار بسیار راحت است زیرا فضای خالی که بین شبکه مش و پلی استایرن وجود دارد براحتی این امکان را به شما می دهد. خود این امر موجب صرفه جویی و کاهش زمان نصب و اجرای این تاسیسات می گردد.در نهایت نیز با اضافه نمودن بتن به اجزای تشکیل دهنده پانل هاوزن بار زیادی را نیز طبق آزمایشات تحمل می کنند که این یعنی مقاومت ساختمان و دیواره سازه ها افزایش قابل توجهی دارد.
ابعاد پانل سه بعدی
در حالت استاندارد ابعاد و مشخصات یک پانل به صورت زیر است:
- دارای عرض ۱۲۰ سانتی متر هستند
- اندازه طول شان ۶۰۰ سانتی متر است.
- در هر متر مربع حدود ۶ کیلوگرم وزن دارند.
- ضخامت پلی استایرن ها ۱۰ و ۸ و ۶ و ۴ سانتی متر است.
- ابعاد شبکه های مفتول فولادی ۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر
- قطر اعضای خرپایی ۵ میلی متر است.
- خرپاها از یکدیگر ۱۰ سانتی متر فاصله دارند.
پانل سه بعدی برای ساختمان و انبار ، حصار و دیوار
پانل سه بعدی در ساخت و ساز بسیار محبوب است:
- چگونه می توانید دیوارهای خمیده یا شعاعی را با پانل سه بعدی بسازید.
- می توانید با برش سیم مش جوش داده شده تقویت شده در یک طرف ، دیوارهای خمیده یا شعاعی بسازید.
- این کار باعث می شود پانل به شکل یا شعاع مورد نظر خم شود.
خیلی مهم است که سیم خرپا را سنگین نکنید تا استحکام و یکپارچگی دیواره دست نخورده باقی بماند.
کاربردهای تری دی پانل
پانل های سه بعدی معمولاً درموارد زیر بسیار به کمک شما خواهند امد:
- در ساخت و ساز ساختمان های مسکونی ، 3 – 5 طبقه
- پانل های سه بعدی در تمام بلوک های ساختمانی
- اساسی و دیوارها ، کفها ، سقف ، پله ها استفاده می شوند.
- ساختمانهای عمومی ، کلوپ ها ، امکانات تفریحی ، سالن های ورزشی ، خانه های درون مزرعه
- ساختمانهای تجاری ، صنعتی و اداری.
- تری دی پانل برای ساخت استخرهای گرم فردی.
- نرده های جاذب و محافظت از صدا.
- انبارها و فروشگاه ها.
- ظروف ذخیره سازی شامل مخازن.
- تری دی پانل ها برای اجرای اشکال پیچیده معماری.
پانل های سه بعدی و مزایای ساخت
- ساخت تأسیسات در مناطقی که بار بر روی زمین محدود است مانند: خاکهای باتلاقی و شنی.
- در مناطقی که در معرض زمین لرزه نیستند. (ساختمان ها در برابر زلزله 7 – 8 در مقیاس ریشتر مقاومت می کنند) .
- ساخت و ساز در مناطق توسعه نیافته و غیرقابل دسترسی برای حمل و نقل.
- در بازسازی و مرمت ساختمانها در مناطق شهری با چگالی بالا
- در جاهایی که ساخت و ساز غیرممکن است
- به علت حمل آسان برای صرفه جویی در هزینه جرثقیل ها و تجهیزات ساختمانی سنگین
تجهیزات تری دی پانل مجموعه ای از تجهیزات لازم برای ساخت یک خانه با پانل های سه بعدی:
- دستگاه شاتک بتنی یا قایق هوا.
- کمپرسور هوا.
- میکسر بتن.
- سازه های پشتیبان (تیرها و قطب های تلسکوپی).
- ابزاری برای اتصال سیم و ابزار دستی استاندارد.
نیازی به تجهیزات بالابری ندارید می توان پانل ها را به صورت دستی طراحی کرد.
شاخص ترین مزایای تری دی پانل ها
فناوری ساخت و ساز تری دی پانل دارای چندین مزیت است ، از جمله:
- کم هزینه.
- سرعت بالای ساخت و ساز.
- قدرت و دوام.
- توانایی ترکیب فن آوری ها.
دیگر مزایای 3D پانلها
پانل های سه بعدی مش مشبک تقویت شده. با فوم پلی استایرن بسیار کم هزینه و استحکام استثنایی به همراه درجه حرارت عایق بالایی دارند.این سیستم های ساختمانی تری دی پانل اکنون در بسیاری از کشورهای جهان مورد استفاده گسترده قرار گرفته است و در آنجا پیشرفت سریع صنعت ساختمان رخ داده است.
نکات قابل توجه در مورد تری دی پانل ها
چند توصیه قبل از شروع کار: پانل های دیواری باید خشک و مسطح باشد. دمای توصیه شده از 15 تا 25 درجه سانتی گراد است. برای بهترین نتیجه ذخیره سازی و نصب در شرایط رطوبت و دمای نزدیک به آنهایی که در اتاق ها پس از نصب قرار دارند خواهد بود.لبه ها و سطح پشتی پانل ها را با یک اسفنج کمی مرطوب تا گرد و غبار دیواره را پاک کنید و اجازه دهید خشک شود. اهمیت پاکیزگی پانل ها همچنین از تمیز بودن و عاری از گرد و غبار و گریس اطمینان حاصل کنید.جلوه های پانل دیواری سه بعدی ، ظاهری مدرن و با الهام از دکوراسیون کلاسیک برای دیوارهای داخلی امکان ایجاد هر فضایی را فراهم می کند.ظاهر دنج و راحت آن باعث می شود آن را با تمام سبک های دکوراسیون ، از مدرن تا سنتی تر سازگار کند.
نکاتی دیگر در مورد تری دی پانل ها
علاوه بر این ، پانل های تزئینی سه بعدی به راحتی قابل نصب هستند و دارای سبک پیچیده و الگوهای کاملی هستند. این نوع روکش دیواری سه بعدی با هر رنگی قابل نقاشی است. پنل سه بعدی همچنین ترکیبی چشمگیر از صنایع دستی با تکنولوژی پیشرفته اروپایی و معاصر را ارائه می دهد. پنل های سه بعدی برای دکوراسیون اتاق های عمومی مناسب هستند. می توان از آنها به عنوان هدست تختخواب ، پارتیشن ، تابلو تلویزیون استفاده کرد. می توان در مبلمان ، درها ، قالب های تاج ، ستون ها و یا حتی یک دیوار کامل استفاده کرد!
مزیت های استفاده از تری دی پانل
از دیگر مهمترین و اصلی ترین آیتم هایی که سبب شده است تا امروزه بسیاری از کارفرمایان و مهندسان به دنبال استفاده از تری دی پانل در ساخت و سازهای خود باشند، می توان به مزیت های استفاده از آن اشاره کرد. از مهمترین و بارزترین این مزیت ها نیز می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد: – کاهش وزن نهایی ساختمان به میزان قابل توجه – مقاومت بسیار بالا در برابر نیروهای بیرونی از جمله زلزله – سهولت کشیدن دیوارهای پیش ساخته به طبقات مرتفع تر – کاهش مصرف میزان آهن – نفوذ ناپذیری بسیار بالا در برابر انواع حشرات و گیاهان – بهترین عایق در برابر حرارت، صوت و رطوبت – مقاومت بسیار بالا در برابر انواع آتش سوزی ها – افزایش عمر مفید ساختمان و تمام سیستم های تاسیساتی آن – صرفه جویی در میزان مصرف انرژی و در نتیجه بازگشت سریع سرمایه
بنابراین ما پانل های دیواری مدرن 3D را پیشنهاد می کنیم.
زیرا یک دکوراسیون زیبا و شگفت انگیز برای دیوارها و انتخابی زیبا است.
تری دی پانل ها یا پانل های دیواری سه بعدی ما مطمئناً
همه اتاق خانه یا محل کار شما را به سرعت و بدون دردسر تغییر خواهد داد.