پوشش ضد حریق
ساختمانهای پیش ساخته فلزی بتونی همیشه در معرض خطر اتش سوزی هستند این سازه ها در صورت اتش گرفتن به علت دمای بالای اتش دچار تخریب یا دفرم شدن میشوند اتش سوزی ساختمانها از دیر باز یکی از معضلات اصلی پیمانکاران به خصوص مصرف کننده ها که همان مردم میباشند میباشد برای همین همواره جلوگیری از اتش سوزی و راههای مقابله با ان یکی از دغدعه ها بوده و با سیستمهای اعلام حریق و سیستم اتش نشانی در داخل ساختمان میکوشند تا در صورت وقوع این اتفاق به سرعت جلوی ان را بگیرند اتش گرفتن ساختمان خسارات زیادی را برای جان مال به وجود میارد
پوشش ضد حریق ساختمان
این نوع پوشش باعث میشود تا در موارد اتش سوزی جلوی ان گرفته شود
1- پیمانکار پس از ارائه برنامه زمان بندی اقدام به اجرای یک نمونه به عنوان Up Mock جهت شفاف سازی روش اجرا و نمونه قابل قیاس در طول پروژه می نماید.
2- تجهیز کارگاه
3- آماده سازی سطوح
این مرحله شامل بازدید پوشش ضد خوردگی سازه بوده و در صورت لزوم، تعمیرات مورد نیاز و برطرف نمودن هر گونه آالینده شیمیایی و معدنی که مانع اتصال مناسب پوشش های محافظ در برابر حریق بر روی سازه می شود.
4- اجرای توری جهت مسلح نمودن پوشش محافظ در برابر حریق (موردی)
اجرای سیستم مسلح نمودن پوشش محافظ در برابر حریق (Reinforcement Mesh) به صورت موردی و بر اساس سایز پروفیل سازه ها مطابق با استاندارد BS 8202 PART 1 انجام می گیرد.
5- اجرای الیه واسط و کلیدی یا Key Coat یا Primer اجرای الیه پرایمر با ضخامت تقریبی 100 میکرون باعث بهبود و افزایش چسبندگی مکانیکی پوشش محافظ در برابر حریق بر روی سازه ها می گردد. همچنین این الیه محافظ شیمیایی وظیفه همگون سازی ضدزنگ اجرا شده روی سطح سازه که عموما پایه اسیدی دارند با مواد پایه سیمانی با پایه قلیایی را بر عهده دارند تا از انجام هرگونه واکنش شیمیایی و هیدرولیتی جلوگیری کنند. همچنین خاصیت الاستیسیته این مواد باعث دمپ شدن ریز لرزه های سازه شده و از ترک خودرن و ریزش مواد جلوگیری میکند. این لرزه ها میتوانند از عبور و مرور خوردرو ها در پارکینگ ایجاد شود.