قیمت تری دی پانل | قیمت تری دی وال | قیمت دیوار تری دی پانل | قیمت پنل 3d

قیمت تری دی پانل | قیمت تری دی وال | قیمت دیوار تری دی پانل | قیمت پنل 3d

قیمت تری دی پانل | قیمت تری دی وال | قیمت دیوار تری دی پانل | قیمت پنل 3d

قیمت تری دی پانل | قیمت تری دی وال | قیمت دیوار تری دی پانل | قیمت پنل 3d

قیمت تری دی پانل | قیمت تری دی وال | قیمت دیوار تری دی پانل | قیمت پنل 3d

۱۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پانل سه بعدی دکوراتیو

پانل های سه بعدی در واقع بعنوان یک نوع دیوار پیش ساخته در نظر گرفته میشوند که در چندین سال اخیر جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند و از طرفداران بسیار بالایی نیز برخوردار است. به طور معمول از پانل سه بعدی دکوراتیو در منازل و ادارت استفاده میشود و برای زیبا سازی دیوار ها و محیط ها میباشد که با این اوصاف پانل سه بعدی دکوراتیو از اهمیت ویژه ای برخوردار است.درحال حاظر افرادی که در حوزه دکوراسیون فعالیت دارند از پانل سه بعدی دکوراتیو استفاده میکنند. اما پانل سه بعدی دکوراتیو بر دو نوع دیواری و سقفی میباشد,همانطور که از نام آن پیداست جهت بکارگیری در سقف و دیوار میباشد.

در واقع پانل سه بعدی دکوراتیو بعنوان یکی از ملزومات برای اجرا دکوراسیون میباشد که دارای برتری های زیادی نسبت به مصالح قدیمی و یا کاغذ دیواری و پتینه و …..میباشد.پانل سه بعدی دکوراتیو نیز برای سقف ها هم مورد استفاده قرار میگیرد که نمایی زیبا را به منزل و یا محیط میدهد.همانطورکه از نام پانل سه بعدی پیداست دکوراتیو میباشد و به نخوی جهت اجرای دکوراسیون بکار میرود.پانل سه بعدی دکوراتیو بسیار مقرون به صرفه میباشد و میتوان در هر مکانی آنرا مورد استفاده قرار داد اغلب محیط های اداری و مسکونی و منازل از پانل سه بعدی دکوراتیو استفاده میکنند.

ویژگی ها و کاربردهای پانل سه بعدی دکوراتیو:

-قیمت پایین و مقرون به صرفه

-قابلیت شستشو

-عمر مفید و بسیار بالا

-جایگزین مناسب برای کاغذ دیواری و محصولات مشابه

-حمل و نقل آسان

-سهولت در نصب و اجرا

-بسیار شیک

-تنوع در رنگ و مدل

-عایق صوتی و حرارت

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل چیست

ساندویچ پانل در حال حاظر بعنوان یکی از دیوار های پیش ساخته در نظر گرفته میشود که در صنعت ساخت و ساز کاربرد بسیار بالایی دارد و دارای خواهان زیادی از سوی پیمانکاران ساختمانی دارد.ساندویچ پانل در حوزه دیوار های پیش ساخته قرار میگیرد.ساندویچ پانل از یک لایه عایق از جنس پلی یورتان یا همان یونولیت نسوز میباشد که خاصیت ضد حریق دارد.و بعنوان یک لایه عایق برای جلوگیری از برودت و نفوذ دما و رطوبت میباشد که این ویژگی باعث شده است تا بیشتر در کانکس ها مورد استفاده قرار بگیرد,به عبارتی برای ساخت دیوار ها و سقف های کانکس ها میتوان از ساندویچ پانل استفاده کرد زیرا علاوه بر پوشش بعنوان دیوار میتواند عایق خوبی هم در نظر گرفته شود.ساندویچ پانل چیست؟ همانطور که گفته شد ساندویچ پانل برای ساخت و ساز ساختمان ها و سوله ها بعنوان دیوار و سقف میباشد.

انواع ساندویچ پانل:

ساندویچ پانل دیواری :که برای ساخت دیوار بکارگرفته میشود,همچنین در تولید کانکس ها و دیوار های پیش ساخته.

ساندویچ پانل سقفی : این نوع از ساندویچ پانل ها در تولید سقف ها استفاده میشوند همچنین در سقف کانکس ها هم از ساندویچ پانل سقفی استفاده میشود.

ویژگی های ساندویچ پانل:

-بسیار مقرون به صرفه در مقایسه با سایر مصالح

-وزن سبک

-قابلت حمل آسان

-بکارگیری نیروی انسانی کمتر

-رنگ بندی های متنوع و موجود در بازار

-قابل استفاده در کانکس

-عایق حرارتی و برودتی

-جایگزین مناسب برای مصالح قدیمی

-جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه

-نصب سریع و آسان ساندویچ پانل

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل دیواری

ساندویچ پانل ها در حال حاظر بعنوان یکی از مهمترین مصالح مصرفی در صنعت ساختمان شناخته میشوند که اغلب پیمانکاران و سازنده ها از ساندویچ پانل ها استفاده میکنند.در واقع ساندویچ پانل نیز در حوزه دیوار های پیش ساخته در نظر گرفته میشود که اهمیت ویژه و همچنین جایگاه والایی را در این حوزه کسب کرده است.بیشتر مشتریان ساندویچ پانل سازنده های بناهای عظیم و وسیع هستند.به طوری که از ساندویچ پانل دیواری در ساخت دیوار های سوله ها,استخر ها,سالن های ورزشی و…..استفاده میشود.ساندویچ پانل در حال حاظر در صنعت ساخت و ساز جایگاه ویژه ای دارد و دارای خواهان زیادی نیز میباشد.

ساندویچ پانل دارای کاربرد های بسیاری میباشد که از جمله آن میتوان به استفاده در دیواره های کانکس اشاره کرد در واقع یکی از متریال و ملزومات ساخت و ساز کانکس ساندویچ پانل دیواری میباشد که بعنوان یک لایه عایق هم در نظر گرفته میشود که توانایی جلوگیری از نفوذ برودت و دمای هوا و همچنین مانع از ورود آلودگی صوتی میباشد.

ساندویچ پانل در دونوع ساندویچ پانل دیواری و ساندویچ پانل سقفی میباشد و در رنگ های مختلفی در بازار عرضه میگردد.ساندویچ پانل دیواری به طور معمول برای دیوار چینی و بکار گیری آن در دیوار های طویل و طولانی مانند سوله ها میباشد. همچنین استخرهای شنا و مدارس و دانشگاه ها هم از این موضوع بی بهره نیستند و در ساخت و ساز آنها از ساندویچ پانل دیواری استفاده میشود.

ویژگی های ساندویچ پانل دیواری:

-1 وزن سبک

-2 قیمت مناسب و مقرون به صرفه

-3 جایگزین مناسب برای مصالح قدیمی

-4 سهولت و سرعت در نصب

-5 رنگ های متنوع

6- قابل شستشو

-7 عمر بسیار بالا

-8 کاهش زمان فرسایش

-9 عایق حرارتی,صوتی,برودتی

-10 بخش های مخصوص سیم کشی و لوله کشی

-11 مقاومت دربرابر خورنده ها

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل سقفی

ساندویچ پانل بعنوان یک لایه عایق و نوعی دیوار پیش ساخته در نظر گرفته میشودکه در حال حاظر دارای خواهان زادی از سوی پیمانکاران ساختمان و مهندسان ساختمان میباشد. یکی از دلایل محبوبیت ساندویچ پانل سقفی سهولت در بکارگیری آن میباشد به نحوی در نصب و راه اندازی ساندویچ پانل سقفی میتوان سرعت بالایی داشت و از نیروی انسانی کمتری استفاده کرد.ساندویچ پانل دارای انواع مختلفی میباشد که هر کدام دارای کاربرد خاصی میباشند و بنا بر نیاز مشتری خریداری میشود.

ساندویچ پانل عموما بر دو نوع میباشد,ساندویچ پانل سقفی و ساندویچ پانل دیواری,همانطور که از نام آنها پیداست برای سقف و دیوار بکارگرفته میشوند.به طور عمده از ساندویچ پانل ها برای دیوار ها و سقف های سوله ها,کارگاه ها,کارخانه جات,محیط ها ورزشی,سوله باشگاه ها,دیواره های کانکس و سایر موارد استفاده میشود.ساندویچ پانل نیز بعنوان یک لایه عایق نیز در نظر گرفته میشود که این لایه عایق از جنس یونولیت نسوز میباشد که به اصطلاح به آن پلی یورتان میگویند این لایه عایق بین دو ورقه فلزی قرار دارد.همانطور که یاد شد ساندویچ پانل سقفی برای ساخت سقف بکار میرود که جهت جلوگیری از رشد گیاهان و قارچ ها و همچنین جلوگیری از ورورد دمای بیرون به داخل میشود. ساندویچ پانل سقفی نیز دارای عرض 1 متر میباشد که استاندارد نیز میباشد.

ویژگی های ساندویچ پانل سقفی:

-نصب سریع و آسان

-قیمت مناسب و مقرون به صرفه

-لایه عایقی برودتی و حرارتی

-ضدحریق

-مقاوم و استحکام بالا در برابر زلزله

-قابلیت شستشو

-قابلیت انعطاف پذیری بالا

-رنگ های مختلف

-افزایش عمر ساختمان و کاهش زمان فرسودگی

-مقاومت بسیار بالا در برابر مواد خورنده مانند اسیدها و باز ها

-وزن سبک

-قابلیت حمل و نقل بسیار آسان

-کاهش هزینه ها و زمان

-بکارگیری نیروی انسانی کمتر

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

دیوار 3d پانل

در واقع دیوار 3d پانل بعنوان یک نوع دیوار پیش ساخته در نظر گرفته میشود که در حال حاظر در صنعت ساختمان سازی بکارگرفته میشود اما دیوار 3d پانل امروزه توانسته است جایگزین مناسبی برای مصالح باشد,در واقع با وجود دیوار های پیش ساخته دیگر نیازی به استفاده از مصالحی همچون آجر و سیمان و گچ نیست.از دیگر مزیت های دیوار  3d پانل سهولت و سرعت در نصب آن میباشد برای مثال برای دیوار کشی شما نیازمند صرف چندین روز و یا حتی زمان بیشتری هستید و همچنین باید هزینه زیادی را صرف انجام این کار و نیروی انسانی کنید اما با بکارگیری دیوار 3d پانل نیازی به اتلاف وقت و هزینه نیستید و میتوانید با حداقل زمان و هزینه اقدام به دیوار کشی با دیوارهای پیش ساخته کنید.

دیوار 3d پانل از یک لایه عایق از جنس فوم پلی استایرن که به اصطلاح یونولیت نسوز میگویند ساخته شده است که این لایه عایق بین دو صفحه فلزی از جنس میلکرد که به یکدیگر جوش داده شده اند قرار دارد. این لایه عایق ضد حریق بوده و برای جلوگیری از نفوذ صوت و دمای هوا میباشد و باعث میوشد که از نفوذ برودت و رطوبت جلوگیری کند.پس پی میبریم که دیوار 3d پانل علاوه بر کاربرد در ساختمان سازی و بکارگیری آن بعنوان دیوار پیش ساخته میتوان لایه عایق هم در نظر گرفته شود.

انواع دیوار 3d پانل:دیواری باربر: پانل‌های دیواری باربر را در دیوار سوله‌ها و ساختمان‌های صنعتی، دیوارهای محوطه، ساختمان‌های بدون استفاده از سازهای{فلزی. بتن ارمه} (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازی‌ها است) و… استفاده می‌کنند.

دیواری غیر باربر: پانل‌های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمان‌هایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا می‌نمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و… در برج‌ها بسیار کاربرد دارد.

ویژگی های دیوار 3d پانل:

-بسیار مقرون به صرفه تر از مصالح قدیمی

-سهولت و سرعت در نصب

-قیمت مناسب

-خاصیت عایق و ضد حریق

-جلوگیری از ورود آلودگی صوتی

-مانع از نفوذ حشرات موذی

-مقاومت و استحاکم بالا در برابر زلزله

-مقاومت بالا در برابر فشار باد تا 400 کیلومتر بر ساعت

جلوگیری از اتلاف وقت در نصب

-کاهش بکارگیری نیروی انسانی

-کاهش فشار بر روی پی ساختمان

-افزایش عمر ساختمان و کاهش زمان آسیب دیدگی

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

سازه سبک lsf

سازه فولادی سبک LSF ، در حقیقت یک سیستم سازه ای پیشرفته میباشد که در انواع ساخت و سازها از قبیل ویلاها، خانه های ویلایی تک خانه وار و چندخانوار ، ساختمانهای مسکونی و اداری یک، دو و سه طبقه، هتل ها و هتل آپارتمانها، ساختمانهای مدارس و دانشگاهی، رستورانها و …. کاربرد دارد.

سیستم سازه سبک LSF یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی میباشد که امروزه در جهان استفاده میشود. اصلی ترین عامل در این سازه ها، مقاطع فولادی جدار نازک LGS میباشد. مقاطع فولادی جدار نازک، مقاطع فلزی سرد نورد شده ای است که با استفاده از ورقهای فولادی نازک و با استفاده از روش Roll Forming شکل دهی میگردد. داشتن ضخامت یکنواخت در عرض مقاطع و استفاده از روش Roll Forming برای ساخت آنها باعث تولید مقاطع در حجم بسیار بالا و با کیفیت مناسب و یکنواخت میشود
الزامات طراحی و اجرا این برای سیستم ساختمانی قاب های سبک فولادی سرد نورد شده (LSF)
۱ـ در مناطق با خطر نسبی کم، متوسط و زیاد (مطابق آئین نامه ۲۸۰۰ ایران) استفاده از این سیستم سازه ای به عنوان قاب ساختمانی ساده به همراه دیوار برشی بتن آرمه حداکثر در پنج طبقه یا ارتفاع ۱۸ متر از ترازپایه بلا مانع است.
۲ـ استفاده از این سیستم در مناطق با خطر نسبی کم،متوسط و زیاد(مطابق آئین نامه ۲۸۰۰ ایران)تا حداکثر دو طبقه یا ارتفاع ۲۰/۷ متر از تراز پایه،با اجرای مهار بندی قطری بلا مانع است.
۳ـ بکارگیری این سیستم در مناطق لرزه خیز با خطر نسبی بسیار زیاد مطابق آئین نامه )۲۸۰۰ ایران) مجاز نمی باشد.
۴ـ بکارگیری حداکثر دهانه ۵ متر و حداکثر ارتفاع ناخالص(با احتساب ضخامت سقف)۶۰/۳ متر برای هر طبقه در این سیستم مجاز می باشد.
۵ـ طراحی کلیه اجزاء و اتصالات بر اساس استاندارد AISI (American iron and steel institute)و طرح سازه ای و لرزه ای آن بر اساس آئین نامه های ۷ـ۲۰۰۵ASCE ، ۲۰۰۳ IBC و ویرایش های بعد از آن انجام گیرد.
۶ـ کنترل سازه در مقابل بار باد بر مبنای مقررات ملی ساختمان ایران مبحث ششم و با در نظر گرفتن سیستم مقاوم در مقابل بار جانبی ناشی از زلزله انجام گردد.
۷ـ رعایت محدودیت حداکثر بار زنده و مرده به ترتیب ۲۵۰ کیلوگرم بر متر مربع و۳۵۰ کیلوگرم بر متر مربع برای سقف ها الزامی است.
۸ـ رعایت مشخصات فولاد سرد نورد شده بر اساس استاندارد ASTM (American Society for Testing and Materials) الزامی است.
۹ـ رعایت ضوابط آئین نامه ۰۵ـ۳۱۸ ACI و ویرایش های پس از آن برای طراحی دیوارهای برشی بتن آرمه الزامی است.
۱۰ـ تامین ضوابط دیافراگم صلب برای کلیه سقف ها الزامی است.
۱۱ـ کلیه اتصالات اعضاء قائم به اعضاء‌ افقی می بایستی به گونه ای باشد که یکپارچگی اعضاء در ارتفاع سازه تامین گردد.
۱۲ـ ضوابط مربوط به اجزاء اتصالی شامل پیچ خودکار،پیچ و مهره می بایستی مطابق آئین نامه AISC و استاندارد AISI تامین گردد.
۱۳ـ در صورت استفاده از اتصالات جوشی ،اعایت ضوابط و مقررات مربوط به جوشکاری اعضاء سرد نورد شده مطابق استندارد AISI وآئین نامه های AWS و AISC الزامی است.
۱۴ـ سقف سازه ای این سیستم متشکل از تیرچه فلزی و دال بتن آرمه فوقانی به صورت مقطع مرکب می باشد که می بایستی بر مبنای ضوابط مقاطع مرکب مطابق آئین نهمه AISC و دال های بتن آرمه بر مبنای آئین نامهACI تامین گردد.
۱۵ـ بکارگیری مصالح بنائی خارجی و داخلی مجاز نمی باشد. حداکثر وزن متر مربع سطح دیوار تمام شده در جدا کننده های داخلی نبایستی بیشتر از ۵۰ کیلو گرم بر متر مربع و در دیوارهای خارجی نبایستی بیشتر از ۱۰۰ کیلوگرم بر متر مربع باشد.
۱۶ـ لازم است تمهیدات لازم جهت عدم مشارکت پانل های غیر باربر و جدا کننده ها در سختی جانبی سازه صورت پذیرد.
۱۷ـ لازم است تمهیدات لازم متناسب با شرایط مختلف اقلیمی و محیط های خورنده ایران صورت پذیرد
.
۱۸ – کلیه مصالح و اجزاء در این سیستم اعم از معماری و سازه ای از حیث دوام ،خوردگی ، زیست محیطی و غیره می بایستی بر مبنای مقررات ملی ساختمان ایران و یا آئین نامه های ملی یا معتبر بین المللی شناخته شده و مورد تایید بکار گرفته شود . در غیر این صورت اخذ تاییدیه فنی در این خصوص از مراجع ذیصلاح الزامی است .
۱۹ – الزامات مربوط به انرژی باید مطابق مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان رعایت گردد .
۲۰ – در صورتی که عایق حرارتی به صورت پر کننده اجرا شود ، باید نوع و ضخامت عایق ، مقاومت حرارتی مورد نیاز را تامین نماید .
۲۱ – چنانچه مجموعه ضوابط ، دستورالعمل و یا آیین نامه در خصوص این سیستم توسط این مرکز انتشار یابد ، شرکت های تولید کننده ، کارفرمایان ، مشاوران و پیمانکاران ملزم به رعایت آن می باشد

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

تری دی پنل دکوراتیو

همانطور که میدانید تری دی پانل در صنعت ساختمان سازی توانست جایگاه والایی پیدا کند همچنین توانست جایگزینی مناسب در جهت  بکارگیری سایر مصالح قدیمی شود اما ساختار تری پانل به چه صورت است و چگونه تولید میشود. در واقع تری دی پانل دارای انواع مختلفی میباشد که از جمله آنها میتوان به تری دی پنل دکوراتیو اشاره کرد.اما تری دی پنل نیز در حوزه دیوار های پیش ساخته در نظر  گرفته میشود که بهترین راهکار در جهت دیوار چینی نیز میباشد در واقع تری دی پانل از یک  لایه عایق تشکیل شده است که جنس آن از جنس فوم پلی استایرن میباشد که در واقع تحت عنوان یونولیت نسوز نامیده میشود و خاصیت ضد حریق نیز دارد.

همچنین تری دی پانل نیز بعنوان یک لایه عایق در جهت جلوگیری از ورود گرما و یا سرما به داخل همچنین خروج دما از داخل به خارج میباشد ویژگی دیگر آن جلوگیری از نفوذ آلودگی صوتی میباشد. اما تری دی پانل دکوراتیو کمی متفاوت تر است و کاربرد دیگری دارد. همانطور که از نام تری دی پنل دکوراتیو پیداست در جهت طراحی و پیاده سازی دکوراسیون منازل بکار میرود.که به اصطلاح به آن دیوار پوش سه بعدی نیز میگویند.تری دی پانل دکوراتیو توانست جایگزین دیوار پوش های معمولی و همچنین کاغذ دیواری ها و سایر محصولات گردد.

درواقع تری دی پانل های سه بعدی به صورت تایل هایی میباشند که دارای ضخامت ا الی 4 سانتی متر میباشند.همچنین از تری دی پانل دکوراتیو در سقف هم میتوان استفاده نمود.این نوع از دیوار پوش ها به صورت سه بعدی میباشند و در طرح ها و رنگ های مختلفی در بازار عرضه میگردند که بسته به سلیقه فرد تهیه میشود.همچنین نصب تری دی پنل دکوراتیو بسیار ساده میباشد و دارای دردسر آنچنانی ندارد.این نوع از دیوار پوش های سه بعدی را میتوان در راه پله ساختمان های مسکونی و اداره جات نصب کرد و یا میتوان انها را در دیوار های منازل بکار برد.همچنین از ویژگی های بارز تری دی پنل دکوراتیو میتوان به نصب سریع و آسان آن اشاره کرد علاوه بر آن قیمت مناسب و راحتی در حمل و نقل آن نیز از مشخصه های تری دی پانل دکوراتیو میباشد
  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

3dwall

3d wall

3d wall
در واقع 3d wall توانست جایگاه ویژه ای در زمینه صنعت ساخت و ساز پیدا کند. 3d wall یک دیوار پیش ساخته است که از دو قسمت هسته عایق پلی استایرن نسوز و شبکه های پیش جوش فولادی تشکیل شده است که بوسیله مفتولهای فلزی به صورت خرپا به یکدیگر متصل می باشد که با نصب و بتن پاشی روی آن از تلفیق دو شبکه فولادی و بتن، سازه بسیار مقاوم و محکمی بدست می آید.
3d wall دارای مزایای بسیار زیادی در مقایسه با سایر مصالح و محصولات ساختمانی دارد که از جمله آنها میتوان به سبک بودن ان اشاره کرد که این امر موجب میشود که فشار بر روی پی ساختمان وارد نشود و همچنین درهنگام حمل و نقل نیز مشکلی وجود ندار زیرا تری دی وال سبک میباشد.از دیگر مزایای تری دی وال عایق بودن ان در برابر نفوذ آلودگی صوتی میباشد همچنین از نفوذ رطوبت و دمای هوا نیز جلوگیری میکند.یکی از دلایل  استفاده از 3d wall کاهش هزینه های مربوط به مصالح مصرفی در ساختمان سازی میباشد که علاوه بر این موضوع نصب آسان آن میباشد.همچنین خاصیت جلوگیری از نفوذ آلودگی صوتی و عایق گرما و سرما از ویژگی های بارز آن میباشد.
استحکام دیوارهای سه بعدی ناشی از خرپای موربی است که از طریق جوش از هر دو طرف به مشی محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می‌سازد.
ویژگی‌ مهم  3d wall، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعذی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش‌ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.
مزایای بکارگیری 3d wall:
مقاومت بسیار بالا در برابر زلزله
کاهش هزنه های مصرفی
کاهش وزن آهن و بتن مصرفی
عایق حرارتی و برودتی
نفوذ ناپذیری حشرات به داخل
ضد حریق و مقاوم در برابر آتش
به دلیل یکپارچه بودن سیستم دیوار و سقف در سیستم پانل ، نیازی به باربند ندارد
عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن

  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

قیمت پنل 3d

شماره های تماس

دفتر فروش : ۰۲۶۳۶۷۰۰۰۲۲

مدیر کارخانه: ٠٩١٢٥٢١٠٦٥٥ مهندس پهلوان

مدیر فروش: ٠٩١٢٤٦٤٨٢٨٥ مهندس سپهری

مدیر تولید:٠٩١٢٢٧٨٤١٨٠ مهندس حسین پور

قیمت 3d پنل

سازه های پیش ساخته سبک ، که به 3D panel پانل یا ساندویچ پانل نیز مشهور است از پدیده های جدید در تکنولوژی ساخت و ساز است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته با استقبال فراوانی روبرو گشته است .

                           

ساندویچ پانل از دو لایه شبکه فلزی مش (mesh) در طرفین و یک لایه فوم پلی استارین ( foam polystyrene ) کند سوز در وسط تشکیل شده است . بطوری که این سه لایه توسط مفتول های جانبی (sher coonnector ) به یکدیگر متصل شده است .
قطعات از پیش ساخته شده و به محل اجرای ساختمان حمل می شوند و پس از نصب دیوارها و سقف ، طرفین آن با بتن پاشی ( shatcrete ) اندود می شود .
در این سیستم چون دیوارها و سقف بصورت یکپارچه و به شکل باکس ( Box ) است ، بنابر این توزیع بارها و مقاومت در برابر نیروهای خارجی بویژه زلزله تقریبا یکنواخت و همگن می باشد

قیمت پنل 3d | قیمت پنلهای 3d  | قیمتهای پنل 3d | قیمت روز پنل 3d | قیمت پنل 3d

گروه تولیدی panel systems (پلاستوفوم مرکزی)با 10سال سابقه فعالیت در زمینه صنعت ساختمان  و انجام بیش از 100 پروژه مختلف با سازه 3d panel افتخار دارد که در خدمت هموطنان عزیز باشد. با توجه به اهمیت روز افزون انرژی و نگرانی در رابطه با بهای تمام شده آن برای خانوارها یا صاحبان صنایع بدیهی است که نگرش در مورد مصالح مصرفی در ساختمان نیز تغییر یابد.در میان تمام مصالح جدید ارائه شده از سوی شرکتهای مختلف تولیدی جهت اجرای دیوارها (پیرامونی و داخلی) بهترین گزینه ای که با سیستم سنتی ساخت رایج در کشور نیز همخوانی داشته باشد بی تردید سازه 3d panel می باشد که علاوه بر استحکام -عایق بسیار موثری در برابر صدا و حرارت می باشد.البته استفاده همزمان ار پنجره دوجداره و دیوار 3d به هر چه بهتر انجام شدن ذخیره انرژی کمک شایانی می نماید.بدین سبب این گروه تولیدی با راه اندازی خط تولید پنجره های دوجداره upvc مشتریان خود را در انجام پروژه های خود یاری نموده است.

مقدمه

بیش از ۴۰ سال است که در کشورهای پیشرفته استفاده تری دی پانل متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانل‌ها در دهه ۵۰ در ایران نیز مطرح گردید که به دلایلی تا اواسط دهه ۷۰ پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان زمین و مسکن هم در سال‌های ۸۰ و ۱۳۸۱ با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانل‌های تری دی وال، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.

3dپانل

تریدی پانل یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق که یونولیت نام دارد تشکیل شده بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی قرار گرفته که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل می‌کند.

مشخصات فنی

شبکه استاندارد از مفتول شماره ۵/۲ تا ۵/۳ میلی‌متر تا حداکثر ۸ میلی‌متر می‌باشد که با چشمه‌های ۵× ۵ سانتیمتر ساخته می‌شود. پوشش‌های بتنی از حداقل ۳ سانتیمتر تا ۵/۵ سانتیمتر می‌باشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت می‌باشد.

ابعاد استاندارد پانل‌ها به عرض ۲۰۰/۱ متر و ارتفاع ۷۰/۲ به بالا ساخته می‌شود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر می‌باشد بتن پاشیده شده روی پانل‌ها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانل‌هلی باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده می‌شود. مقاومت کششی مفتول مورد استفاده kg/cm2 4000 برای پانل‌های باربرو kg/cm2 3000 برای پانل‌های غیر باربر می‌باشد عایق استفاده شده از نوع پلی‌استایرن منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله ۲۵ و حداکثر شاخص گسترش دود آن ۴۵۰ می‌باشد.

ویژگی‌های پیش ساخته تری دی پنل

پانل‌های سه بعدی با استفاده از نوع نسوز عایق پلی‌استایرنی (یونولیت یا کندسوز) خواص مفید بسیاری از جمله وزن کم، عایق صوتی و حرارتی (گرمایشی و سرمایشی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد)، استحکام و یکپارچگی مطلوب، سرعت در نصب (۵۰٪ سریع‌تر)، شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری مناسب و مقاومت در برابر زمین لرزه و فشار باد (تا ۴۰۰ کیلومتر در ساعت) دارند.

3d استحکام پانل

دلیل استحکام دیوارتری دی پانل خرپای موربی می‌باشد که از هر دو طرف به وسیله جوش به مش محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می‌سازد.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعدی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش‌ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.

استحکام دیوارهای تری دی پانل امکان عملیات نصب را آسان می‌نماید زیرا:

  1. خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمی‌دهد.
  2. برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است.
  3. نصب درب و پنجره‌ها آسان می‌باشد.
  4. نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لوله‌های آب و برق و غیره ساده و سریع می‌باشد

ضد حریق

مقاومت تری دی پانل در برابر آتش به اندازه شبکه سیمی و ضخامت بتن بستگی دارد. مدل پانل بر اساس کد Astm- E84 مورد آزمایش قرار گرفت. نتیجه آزمایش بدین شرح بود که پانل به ضخامت ۵/۲ اینچ و روکاری در هر طرف ۵/۱ اینچ در هر طرف ۵/۱ ساعت دوام داشته و پانل خارجی به ضخامت ۵/۲ و روکاری ۲ اینچ در هر طرف ساعت دوام داشت.

هر مقدار بتن در هر طرف بیشتر باشد مقاومت در برابر حریق نیز افزایش یافته ولی هسته به هیچ عنوان نمی‌سوزد.

انواع تری دی پنل

پانل‌های سه بعدی دیواری

  • دیواری باربر: پانل‌های دیواری باربر را در دیوار سوله‌ها و ساختمان‌های صنعتی، دیوارهای محوطه، ساختمان‌های بدون استفاده از سازهای{فلزی. بتن ارمه} (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازی‌ها است) و… استفاده می‌کنند
  • دیواری غیر باربر: پانل‌های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمان‌هایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا می‌نمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و… در برج‌ها بسیار کاربرد دارد.

پانل‌های سه بعدی سقفی

عرض پانل‌های سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر می‌باشد. ضخامت عایق پلی استایرن{یونولیت} بکار رفته ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر است و سقف به صورت تیرچه و پانل اجرا می‌شود. ضخامت بتن روی پانل سقف، ۵ تا ۷ سانتیمتر می‌باشد و دیگر جزئیات طبق نقشه‌های محاسباتی مربوطه خواهد بود

3dمزایای پانل .

  • کاهش وزن ساختمان به علت سبکی سقف و دیوارهای ساخته شده از پانل سه بعدی
  • سرعت حمل و نقل و سهولت بالا کشیدن پانل ها در ساختمانهای مرتفع
  • مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله به علت یکپارچگی سازه
  • عایق در برابر حرارت ، برودت و رطوبت و صدا .
  • مقاوم در برابر آتش سوزی به علت وجود قشرهای بتنی طرفین پانل .
  • نفوذ ناپذیری ساختمان در برابر حشرات .
  • امکان حمل و نقل و بکارگیری دیوار پانل در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان .
  • کاهش وزن آهن و بتن مصرفی 8
  • دستیابی به فضای مفید بیشتر به علت ضخامت ناچیز دیوارهای سه بعدی .
  • آزادی عمل در اجرای طرحهای متنوع و هرگونه نماسازی داخلی و خارجی در سیستم های قوسی و سینوسی ، به علت انعطاف پذیری قطعات پیش ساخته دیوارهای سه بعدی .
  • صرفه جویی در هزینه فونداسیون وشناژ و اسکلت ساختمانهای بلند مرتبه به دلیل وزن اندک سقف و دیوارهای پانل .( از700کیلوگرم به 280کیلوگرم کاهش می یابد . )
  • صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در گرمایی 50% یا سرمایی 80% به دلیل ججلوگیری از تبدیل حرارت ویابرودت ،درنتیجه صرف انرژی کمتر اعم از مواد سوختنی یا برق ..
  • افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاه های تاسیساتی آن .
  • عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهر های بزرگ
  • بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاه ترین زمان
  • عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چارچوب درها و کلاف فلزی پنجره ها فبل از بتن پاشی و کلااجرای تاسیسات ساختمان
  • عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تاسیساتی دیوارها و سقف در نتیجه عدم انباشت نخاله که صرفه جویی در هزینه و وقت را به دنبال دارد
  • پس از بتن پاشی طرفین پانل ها با ضخامت حداقل 4 سانتیمتر ، سیستم بی نیاز از گچ و خاک بوده که با اجرای چند میلی متر پااسترگچ (سفیدکاری ) دیوارها و سقف آماده برای نقاشی خواهد بود .
  • با توجه به سبکی پانل ها حمل و نقل با هزینه کم صورت گرفته که در نتیجه صرفه جویی در کرایه حمل و تخلیه خواهد بود .
  • استفاده از دیوار و سقف سه بعدی در ساختمان سازی بهره وری مناسب آهن آلات مصرفی را موجب می گردد . که به طور مثال با صرف 17 کیلوگرم فولاد در هر متر مربع ساختمان به صورت مفتول و میلگرد میتوان یک واحد مسکونی یک طبفه را بنا کرد .
  • عایق پلی استایرن که در تولید پانلهای تری دی به کار می رود از نوع کند سوز می باشد که پس از نصب و سیمان کاری طرفین پانل با ضخامت 5 سانتیمتر ، دیوار سه بعدی تا 2 ساعت در مقابل آتش سوزی مقاوم خواهد بود .
  • کاهش زمان اجرای ساختمان به میزان 50% 22
  • به دلیل یکپارچه بودن سیستم دیوار و سقف در سیستم پانل ، نیازی به باربند ندارد .
  • دیوار پانل سه بعدی پس از اجرای کامل امنیت در برابر برش و تخریب و سوراخ کردن را دارد می باشد .
  • میثم محمدیان
  • ۰
  • ۰

قیمت دیوار تری دی پانل

شماره های تماس

دفتر فروش : ۰۲۶۳۶۷۰۰۰۲۲

مدیر کارخانه: ٠٩١٢٥٢١٠٦٥٥ مهندس پهلوان

مدیر فروش: ٠٩١٢٤٦٤٨٢٨٥ مهندس سپهری

مدیر تولید:٠٩١٢٢٧٨٤١٨٠ مهندس حسین پور

قیمت دیوار تری دی پنل

سازه های پیش ساخته سبک ، که به 3D panel پانل یا ساندویچ پانل نیز مشهور است از پدیده های جدید در تکنولوژی ساخت و ساز است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته با استقبال فراوانی روبرو گشته است .

                           

ساندویچ پانل از دو لایه شبکه فلزی مش (mesh) در طرفین و یک لایه فوم پلی استارین ( foam polystyrene ) کند سوز در وسط تشکیل شده است . بطوری که این سه لایه توسط مفتول های جانبی (sher coonnector ) به یکدیگر متصل شده است .
قطعات از پیش ساخته شده و به محل اجرای ساختمان حمل می شوند و پس از نصب دیوارها و سقف ، طرفین آن با بتن پاشی ( shatcrete ) اندود می شود .
در این سیستم چون دیوارها و سقف بصورت یکپارچه و به شکل باکس ( Box ) است ، بنابر این توزیع بارها و مقاومت در برابر نیروهای خارجی بویژه زلزله تقریبا یکنواخت و همگن می باشد

قیمت پنل 3d | قیمت پنلهای 3d  | قیمتهای پنل 3d | قیمت روز پنل 3d | قیمت پنل 3d

گروه تولیدی panel systems (پلاستوفوم مرکزی)با 10سال سابقه فعالیت در زمینه صنعت ساختمان  و انجام بیش از 100 پروژه مختلف با سازه 3d panel افتخار دارد که در خدمت هموطنان عزیز باشد. با توجه به اهمیت روز افزون انرژی و نگرانی در رابطه با بهای تمام شده آن برای خانوارها یا صاحبان صنایع بدیهی است که نگرش در مورد مصالح مصرفی در ساختمان نیز تغییر یابد.در میان تمام مصالح جدید ارائه شده از سوی شرکتهای مختلف تولیدی جهت اجرای دیوارها (پیرامونی و داخلی) بهترین گزینه ای که با سیستم سنتی ساخت رایج در کشور نیز همخوانی داشته باشد بی تردید سازه 3d panel می باشد که علاوه بر استحکام -عایق بسیار موثری در برابر صدا و حرارت می باشد.البته استفاده همزمان ار پنجره دوجداره و دیوار 3d به هر چه بهتر انجام شدن ذخیره انرژی کمک شایانی می نماید.بدین سبب این گروه تولیدی با راه اندازی خط تولید پنجره های دوجداره upvc مشتریان خود را در انجام پروژه های خود یاری نموده است.

مقدمه

بیش از ۴۰ سال است که در کشورهای پیشرفته استفاده تری دی پانل متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانل‌ها در دهه ۵۰ در ایران نیز مطرح گردید که به دلایلی تا اواسط دهه ۷۰ پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان زمین و مسکن هم در سال‌های ۸۰ و ۱۳۸۱ با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانل‌های تری دی وال، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.

3dپانل

تریدی پانل یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق که یونولیت نام دارد تشکیل شده بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی قرار گرفته که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل می‌کند.

مشخصات فنی

شبکه استاندارد از مفتول شماره ۵/۲ تا ۵/۳ میلی‌متر تا حداکثر ۸ میلی‌متر می‌باشد که با چشمه‌های ۵× ۵ سانتیمتر ساخته می‌شود. پوشش‌های بتنی از حداقل ۳ سانتیمتر تا ۵/۵ سانتیمتر می‌باشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت می‌باشد.

ابعاد استاندارد پانل‌ها به عرض ۲۰۰/۱ متر و ارتفاع ۷۰/۲ به بالا ساخته می‌شود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر می‌باشد بتن پاشیده شده روی پانل‌ها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانل‌هلی باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده می‌شود. مقاومت کششی مفتول مورد استفاده kg/cm2 4000 برای پانل‌های باربرو kg/cm2 3000 برای پانل‌های غیر باربر می‌باشد عایق استفاده شده از نوع پلی‌استایرن منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله ۲۵ و حداکثر شاخص گسترش دود آن ۴۵۰ می‌باشد.

ویژگی‌های پیش ساخته تری دی پنل

پانل‌های سه بعدی با استفاده از نوع نسوز عایق پلی‌استایرنی (یونولیت یا کندسوز) خواص مفید بسیاری از جمله وزن کم، عایق صوتی و حرارتی (گرمایشی و سرمایشی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد)، استحکام و یکپارچگی مطلوب، سرعت در نصب (۵۰٪ سریع‌تر)، شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری مناسب و مقاومت در برابر زمین لرزه و فشار باد (تا ۴۰۰ کیلومتر در ساعت) دارند.

3d استحکام پانل

دلیل استحکام دیوارتری دی پانل خرپای موربی می‌باشد که از هر دو طرف به وسیله جوش به مش محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می‌سازد.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعدی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش‌ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.

استحکام دیوارهای تری دی پانل امکان عملیات نصب را آسان می‌نماید زیرا:

  1. خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمی‌دهد.
  2. برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است.
  3. نصب درب و پنجره‌ها آسان می‌باشد.
  4. نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لوله‌های آب و برق و غیره ساده و سریع می‌باشد

ضد حریق

مقاومت تری دی پانل در برابر آتش به اندازه شبکه سیمی و ضخامت بتن بستگی دارد. مدل پانل بر اساس کد Astm- E84 مورد آزمایش قرار گرفت. نتیجه آزمایش بدین شرح بود که پانل به ضخامت ۵/۲ اینچ و روکاری در هر طرف ۵/۱ اینچ در هر طرف ۵/۱ ساعت دوام داشته و پانل خارجی به ضخامت ۵/۲ و روکاری ۲ اینچ در هر طرف ساعت دوام داشت.

هر مقدار بتن در هر طرف بیشتر باشد مقاومت در برابر حریق نیز افزایش یافته ولی هسته به هیچ عنوان نمی‌سوزد.

انواع تری دی پنل

پانل‌های سه بعدی دیواری

  • دیواری باربر: پانل‌های دیواری باربر را در دیوار سوله‌ها و ساختمان‌های صنعتی، دیوارهای محوطه، ساختمان‌های بدون استفاده از سازهای{فلزی. بتن ارمه} (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازی‌ها است) و… استفاده می‌کنند
  • دیواری غیر باربر: پانل‌های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمان‌هایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا می‌نمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و… در برج‌ها بسیار کاربرد دارد.

پانل‌های سه بعدی سقفی

عرض پانل‌های سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر می‌باشد. ضخامت عایق پلی استایرن{یونولیت} بکار رفته ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر است و سقف به صورت تیرچه و پانل اجرا می‌شود. ضخامت بتن روی پانل سقف، ۵ تا ۷ سانتیمتر می‌باشد و دیگر جزئیات طبق نقشه‌های محاسباتی مربوطه خواهد بود

3dمزایای پانل .

  • کاهش وزن ساختمان به علت سبکی سقف و دیوارهای ساخته شده از پانل سه بعدی
  • سرعت حمل و نقل و سهولت بالا کشیدن پانل ها در ساختمانهای مرتفع
  • مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله به علت یکپارچگی سازه
  • عایق در برابر حرارت ، برودت و رطوبت و صدا .
  • مقاوم در برابر آتش سوزی به علت وجود قشرهای بتنی طرفین پانل .
  • نفوذ ناپذیری ساختمان در برابر حشرات .
  • امکان حمل و نقل و بکارگیری دیوار پانل در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان .
  • کاهش وزن آهن و بتن مصرفی 8
  • دستیابی به فضای مفید بیشتر به علت ضخامت ناچیز دیوارهای سه بعدی .
  • آزادی عمل در اجرای طرحهای متنوع و هرگونه نماسازی داخلی و خارجی در سیستم های قوسی و سینوسی ، به علت انعطاف پذیری قطعات پیش ساخته دیوارهای سه بعدی .
  • صرفه جویی در هزینه فونداسیون وشناژ و اسکلت ساختمانهای بلند مرتبه به دلیل وزن اندک سقف و دیوارهای پانل .( از700کیلوگرم به 280کیلوگرم کاهش می یابد . )
  • صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در گرمایی 50% یا سرمایی 80% به دلیل ججلوگیری از تبدیل حرارت ویابرودت ،درنتیجه صرف انرژی کمتر اعم از مواد سوختنی یا برق ..
  • افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاه های تاسیساتی آن .
  • عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهر های بزرگ
  • بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاه ترین زمان
  • عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چارچوب درها و کلاف فلزی پنجره ها فبل از بتن پاشی و کلااجرای تاسیسات ساختمان
  • عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تاسیساتی دیوارها و سقف در نتیجه عدم انباشت نخاله که صرفه جویی در هزینه و وقت را به دنبال دارد
  • پس از بتن پاشی طرفین پانل ها با ضخامت حداقل 4 سانتیمتر ، سیستم بی نیاز از گچ و خاک بوده که با اجرای چند میلی متر پااسترگچ (سفیدکاری ) دیوارها و سقف آماده برای نقاشی خواهد بود .
  • با توجه به سبکی پانل ها حمل و نقل با هزینه کم صورت گرفته که در نتیجه صرفه جویی در کرایه حمل و تخلیه خواهد بود .
  • استفاده از دیوار و سقف سه بعدی در ساختمان سازی بهره وری مناسب آهن آلات مصرفی را موجب می گردد . که به طور مثال با صرف 17 کیلوگرم فولاد در هر متر مربع ساختمان به صورت مفتول و میلگرد میتوان یک واحد مسکونی یک طبفه را بنا کرد .
  • عایق پلی استایرن که در تولید پانلهای تری دی به کار می رود از نوع کند سوز می باشد که پس از نصب و سیمان کاری طرفین پانل با ضخامت 5 سانتیمتر ، دیوار سه بعدی تا 2 ساعت در مقابل آتش سوزی مقاوم خواهد بود .
  • کاهش زمان اجرای ساختمان به میزان 50% 22
  • به دلیل یکپارچه بودن سیستم دیوار و سقف در سیستم پانل ، نیازی به باربند ندارد .
  • دیوار پانل سه بعدی پس از اجرای کامل امنیت در برابر برش و تخریب و سوراخ کردن را دارد می باشد .
  • میثم محمدیان